Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Παγίδες ΤΕΛΟΣ!!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ:
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ:
Τρώτε από άγχος
Το τσιμπολόγημα μπορεί να σας αποσπά την προσοχή από τα προβλήματά σας, μόλις όμως το φαγητό τελειώσει, το άγχος παραμένει καθώς και οι επιπλέον θερμίδες! Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να «σκοτώσετε» το στρες τρώγοντας, χωρίς ουσιαστικά να πεινάτε, πάρτε ένα χαρτί και γράψτε αυτά που αισθάνεστε. Έπειτα προσπαθήστε να βρείτε λύση για το θέμα που σας «τρώει», αντί να αρχίσετε να τρώτε!
«Λιγουρεύεστε» junk food
Αν μερικές ημέρες δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σας το τσίζμπεργκερ και το κλαμπ σάντουιτς του φαστ φουντ της γειτονιάς σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει την παρασπονδία, αλλά όχι πάνω από μία φορά την εβδομάδα.Φροντίστε να πάρετε το μικρό γεύμα για τα παιδιά αντί για την τέραστια μερίδα των μεγάλων.
Οι γιορτές σας αποσυντονίζουν από τη διατροφή σας
Δε σας ενοχλούν οι γιορτές όσο τα γλυκά που φέρνει ο κάθε συνάδελφος στη δουλειά προκειμένου να κεράσει τους πάντες. Πρέπει, όμως, να μάθετε να ξεπερνάτε τον πειρασμό. Μια καλή στρατηγική είναι να σκεφτείτε πώς θα αισθάνεστε μισή ώρα μετά, αφού φάτε τελικά το εκλεράκι. Αν πιστεύετε ότι θα αισθάνεστε καλά, απολαύστε το! Αν όχι, δώστε τις ευχές σας και προσπεράστε το, νιώθοντας καλά με τον εαυτό σας!EXTRA TIP:αντί για αναψυκτικά προτιμήστε νερό ή φυσικό χυμό με 2 πορτοκάλια για να αποφύγετε την πολλή ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου