Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

7 fitness tips για να βρεις τη φόρμα σου!

Αν ο νούμερο 1 στόχος σου αυτή την εποχή είναι να αποκτήσεις σώμα και πνεύμα σε φόρμα,εδώ θα βρεις τα καλύτερα tips για να τον πετύχεις...
1)Πιες 2 λίτρα νερό τη μέρα:Το νερό είναι ζωή!Μπορούμε να επιβιώσουμε πολλές μέρες χωρίς φαγητό,χωρίς νερό όμως μόνο 2 μέρες,Αν και το σώμα μας αποτελείται από 60% νερό,δεν κρατάει ρεζέρβες...αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό καθημερινά για να κρατήσουμε την ισορροπία και το σώμα μας σε φόρμα!
2)Μαύρα βατόμουρα εναντίον κυτταρίτιδας:Τα βατόμουρα περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε βιταμίνη A και C που προστατεύουν το σώμα και κάνουν το δέρμα ελαστικό.
Χυμός βατόμουρου:ενδυνάμωσε το σώμα σου πίνοντας καθημερινά ένα χυμό βατόμουρου...είναι εξίσου θεαματικός με ένα peeling.
Peeling βατόμουρου:βάλε μια χούφτα βατόμουρα σε ένα μπολ και 2 κουταλιές ζάχαρη.Λιώσ' τα όλα μαζί.Άπλωσε το μείγμα στους μηρούς,τύλιξε με διάφανη μεμβράνη,άφησε για 20 λεπτά και ξέπλυνε.
3)Jump!:ίσως να μην το θυμάσαι αλλά σίγουρα κάποτε ήσουν πρωταθλήτρια στο σκοινάκι...γιατί δεν δοκιμάζεις και πάλι;εξήντα πηδηματάκια τη φορά είναι αρκετά!
4)Σφικτό σώμα με σκοτσέζικο ντους:Θέλεις το πρωί να αποκτήσεις γρήγορα ενέργεια;Μπες στο ντους και ρίξε εναλλάξ μια ζεστό,μια κρύο στο σώμα σου...κάνε αυτή την αλλαγή 3 φορές!Στοίχημα πως θα 'χεις ξυπνήσει μέχρι τότε!!
5)Το πρωινό που σε ξε-αγχώνει:Μην ξεχνάς ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!Ξεκίνα τη μέρα σου με άφθονη ενέργεια και απόλαυση!
6)Διάθεση για γλυκό;Μια χούφτα ζελεδάκια επιτρέπεται για όλους!Το καλό είναι πως το ζελέ περιέχει ζελατίνη που κάνει καλό στις κλειδώσεις και τροφοδοτεί το σώμα σου με ενέργεια!
7)Σνακ αδυνατίσματος:έφτασε η ώρα που ο οργανισμός σου ζητάει σοκολάτα;δοκίμασε μια φορά μια φρουτοσαλάτα με 3 διαφορετικά φρούτα..έτσι και θα χορτάσεις και θα σου φύγει η λαχτάρα για γλυκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου